mandag 25. september 2017

Dobbel Rallylydighetskonkurranse i mai 2017.

Årets første stevne gikk av stabelen i mai her i Tromsø.
Otto hadde jeg trent heller lite med, så hadde ikke de store forventningene.
Målet for konkurransen var å komme oss gjennom banen og ha det gøy!
Dommeren for helgen var Ghita Fossum. 

Lørdag var nervene mine i helspenn, og egentlig helt uten grunn. Etter å ha vært inne til briefing slet jeg litt med å huske banen, men utrolig nok husket jeg hele! Trodde egentlig vi disket da Otto plantet snuta si fint ned i grusen når han skjønte det ikke var godbiter å få etter de første øvelsene ;)
Etter litt ble han med på notene, noe fornærmet selvfølgelig, men han gikk kjempefint den siste delen av banen.

Med oss på lasset hadde vi også en feriegjest. Dina, en Dansk Svensk Gårdshund, bodde hos oss mens matmor var på ferie. Hun var meldt på til rekrutt, det gikk veldig bra helt til hun ikke hadde planer om å gjøre en øvelse. Men gøy var det likevel.

Vi dro hjem etter Rekrutt, så fikk ikke med oss premieutdelingen. Men senere om ettermiddagen mottok vi melding at Otto hadde fått 173 poeng og førstepremie! Vår alle første!

Søndag regnet det og var iskaldt, da tenkte jeg at det kanskje var like greit å bare kose oss hjemme, men dro likevel.

Banen viste seg å være stortsett samme som jeg hadde gått dagen før med Dina i rekrutt. Så følte jeg forsto banen godt og brukte heller tiden på å fokusere på Otto.Litt hopp og sprell ble det da vi gikk inn, Otto trenger mer trening på å yte lengre distanser uten belønning. Men til tross for dette ble det en 1.premie og 175 poeng + nr 4 i klassen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar